З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

                                    В зв’язку з цим, запрошуємо зацікавлених осіб до участі у вебінарі на тему: «Основні аспекти оформлення трудових відносин. Переваги працевлаштування найманих працівників через Державну службу зайнятості», який відбудеться 07 квітня п.р. о 11.00-12.00 за участі представників Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях та Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

                    В ході даного вебінару будуть розглянуті наступні питання:

- Аспекти задекларованої праці;

- Переваги працевлаштування найманих працівників через Державну службу зайнятості;

- Інформаційно-конультаційна підтримка роботодавців.

                 Для участі необхідно буде перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=jXfjkklJ3lI у зазначений час в день проведення заходу, а за відсутності можливості взяти участь у зазначений час, даний вебінар можна переглянути пізніше у запису. Участь у заході безкоштовна.

Генеральний Директор Валерія НЕУДАЧИНА