Фото без опису      Фото без опису         Сьогодні, 26 квітня, минає 35 років, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа всесвітнього маштабу, яка є найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічними збитками. Відлуння цієї трагедії відчувається і зараз, а значить, ми маємо гідно вшановувати тих, хто поклав своє життя або віддав своє здоров`я за наше мирне і світле майбутнє, щоб ми могли сьогодні  спокійно жити  і працювати  заради  наших дітей і онуків!

             26 квітня 1986 року - це день, який назавжди змінив історію Чорнобильської АЕС. День, який сколихнув увесь світ та змінив ставлення до використання мирного атома. День, який змінив долі сотень тисяч людей.

               Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

           Щиро дякуємо всім вам, хто  працював в зоні радіаційного забруднення. Ваш героїзм і самопожертва є прикладом відданості справі та любові до Батьківщини. Міцного вам здоров`я, наснаги, невичерпної енергії, родинного затишку та мирного неба! Вічна слава і пам`ять тим, хто відійшов  у вічність...Фото без опису