Відповідно до п.13 Закону України "Про засади регуляторної політики в сфері господарської діяльності" Остерська міська рада повідомляє, що виконавчим апаратом міської ради підготовлено проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Остерської міської ради "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Остерської міської територіальноїт громади".

         Мета проєкту: встановлення на території міської ради місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України з урахуванням вимог Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"

          Зауваження та пропозиції від суб`єктів господарювання та жителів громади  щодо проєкту регуляторного акту просимо подавати протягом місяця з дня його оприлюднення в мережі Інтернет у письмовій формі за поштовою адресою: вул. Незалежності, 21, м. Остер Чернігівської області, 17044.

              Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційному вебсайті Остерської міської ради (https://osterska-gromada.gov.ua) в розділі "Регуляторна діяльність".