Фото без опису

   Згідно плану роботи Остерської міської ради, 13 червня 2021 року відбулися загальні збори громадян села Любечанинів. В роботі даного заходу взяли участь: Остерський міський голова Леонід МИСЛИВЕЦЬ, секретар Остерської міської ради Тетяна БАРДАЧЕНКО, заступник Остерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина КУРАН.

     На проведення даного заходу також був запрошений керівник ПОСП «Колос» Петро МАКАРЕНКО та депутат Остерської міської ради по виборчому округу №2 Олександр ЮРЧЕНКО.

   В цей день жителі села прийшли до сільського клубу, аби поспілкуватись із керівництвом Остерської громади та гостями. Загалом на загальних зборах громадян були присутні до 40 місцевих жителів.

 Остерський міський голова Леонід МИСЛИВЕЦЬ прозвітував перед односельцями про проведену роботу, а також ознайомив всіх присутніх і гостей про намічені конкретні плани на найближчий час.

  Зокрема, повідомив про перевиконання міського бюджету, погашення заборгованості за теплопостачання Остерської міської лікарні, про необхідність проведення інвентаризації всіх земель з метою наповнення міського бюджету.

     Також повідомив, що з метою забезпечення функціонування Остерської міської лікарні розробляється програма реконструкції котельні для переходу на індивідуальне опалення. Планується також закупівля рентгенапарату та ендоскопу, а також обладнання відповідного кабінету.

   Важливим питанням на сьогодні, над яким працює  міська рада є, також, проведення ремонту в закладах освіти до початку нового навчального року та реконструкція водогону по місту Остер.

     Окремим питанням, на якому наголосив міський голова, було прибирання сміття на території громади та заключення договорів на вивезення сміття і своєчасну сплату за цю послугу, бо це питання нашої честі, совісті та відповідальності за чисте довкілля та подякував жителям села, які брали участь в благоустрою території. 

       На всі порушені на зборах громадян питання, Остерським міським головою Леонідом МИСЛИВЦЕМ було надано вичерпні відповіді, а ті, які потребують часу для розгляду та виконання, узагальнені для подальшого їх вирішення.

     Захід пройшов насичено і цікаво. А по закінченню обговорення відбувся концерт, де виступили жіночий ансамбль «Співочі серця» та танцювальний колектив «Сузір"я».