Фото без описуШановні працівники медичної галузі!

        Від імені Остерської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю вас із Днем медичного працівника!

      Кожен знає - нема у світі нічого важливішого і дорожчого, ніж здоров'я! Ваша нелегка праця має велику шану у суспільстві: її поважають та цінують, бо саме у ваших руках зосереджені найбільші людські цінності — здоров’я та людське життя.

     Лікар - почесна, гідна поваги, благородна та дуже відповідальна професія. Ви охоронці нашого здоров'я, лікуєте та допомагаєте з’явитися на світ новим життям. Ви несете відповідальність за чужі життя, беручи на себе тяжкий тягар людського болю.

       Бути медиком – це виняткове покликання, адже гуманізм і милосердя, чуйність і готовність завжди бути корисними – основні принципи людей вашої професії. Не дивлячись на труднощі, ви щодня професійно та самовіддано продовжуєте виконувати свій обов’язок, проявляючи турботу та співчуття. 

         У цей святковий день бажаю вам, шановні працівники медичної галузі, щоб життя було сповнене лише радістю та теплом. З легкістю долайте життєві негаразди! Нехай кожен новий день приносить вам лише задоволення від роботи, душевний спокій, професійні здобутки, добробут та достаток! 

 

Леонід Мисливець, Остерський міський голова