Фото без описуСьогодні, 14 липня 2021 року, під головуванням Остерського міського голови Леоніда МИСЛИВЦЯ відбулося друге пленарне засідання позачергової п"ятої сесії восьмого скликання Остерської міської ради. На порядок денний пленарного засідання виносилося 53 питання. Всі вони були попередньо розглянуті профільними комісіями міської ради.  

Серед розглянутих питань порядку денного - низка бюджетних.

Також в ході засідання депутати затвердили тарифи на платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Остерська міська лікарня» Остерської міської ради та внесли зміни до структури вищезгаданого підприємства. Жваве обговорення відбулось під час розгляду ряду питань, що стосувались саме медичної галузі громади.

Важливим  моментом стало розгляд питання про створення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, внесення змін до назви міської ради та перейменування установ і організацій Остерської міської ради та оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності.

Враховуючи висновок постійної комісії міської ради, також прийнято рішення про реорганізацію шляхом приєднання Євминського та Крехаївського закладу дошкільної освіти Остерської міської ради Чернігівської області.

 Загалом депутатами було прийнято 33 рішення.

Велику кількість питань порядку денного складали земельні питання, але у зв"язку з недостатньою кількістю присутніх на засіданні депутатів, вони не розглядалися та були зняті з порядку денного.

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності

загально-господарського відділу Остерської міської ради