Фото без описуСьогодні 03 серпня 2021 року в Остерській громаді неординарна і дуже приємна подія: свій 100 – річний ювілей святкує жителька села Волевачі Мацарська Євдокія Яківна.

Кожний 100-річний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

Привітати ювілярку та її родину зі святом завітали заступник Остерського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Куран, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оксана Пономарь, заступник голови Остерської районної ради ветеранів Надія Власик та староста сіл Одинці, Волевачі, Бабарики, Кошани - Олександр Клепець.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які  вона передала своїм дітям, онукам та правнукам, та вручили квіти і подарунки.

«Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями, які випали на Вашу долю. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років у хорошому настрої» - побажала заступник міського голови Ірина Куран, звертаючись до поважної іменинниці та вручила грамоту Остерської міської ради та подяку від народного депутата України Бориса Приходька.

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності

загально-господарського відділу Остерської міської ради