Фото без описуШановні громадяни!

Остерський територіальний центр надає транспортні послуги "Соціальне таксі" атомобілем FIAT DUKATO, який облаштований спеціальним підйомником, що дозволяє пасажиру на візку потрапити до автомобілю без всіляких труднощів.

Право на безкоштовне отримання мають: особи з інвалідністю, діти з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату,у тому числі на візках, з порушенням зору, інтелектуальними  та психічними порушеннями, люди похилого віку, які не можуть самостійно пересуватись або пересуваються за допомогою милиць, візків, палиць і згідно з медичним висновком потребують стороннього догляду.

Послуги надаються мешканцям, які зареєстровані та проживають на території Остерської та Деснянської територіальних громад. Для замовлення транспортної послуги особа з інвалідністю повинна перебувати на обліку в Остерському територіальному центрі. Для постановки на облік необхідно подати: заяву, копії паспорту, реєстраційного номеру облікової картки платника податків, довідки МСЕК (ЛКК) про групу та причини інвалідності. За результатами поданих особою документів, укладається договір та надаються транспортні послуги.

Послуги надаються з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00 год. субота, неділя та святкові дні - вихідні. Замовлення диспетчером приймаються за два дні від громадян за тел. 4-32-56, +380982758020, +380993089518, +380634281450.

Додаткову інформацію про соціальні послуги можна отримати за тел.+380687578474 або надіславши листа на ел.адресу oster.tercentr@ukr.net

Фото без опису