Фото без опису

Дорогі земляки! Від щирого серця вітаю з Днем Державного Прапора та 30-ю річницею Незалежності України.

День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор, – втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

День Державного прапора  та  день Незалежності України - це не просто дати.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами. 

Пишаємося, що є громадянами великої європейської держави Україна, яка засвідчила усьому світу готовність найвищою ціною  боронити свободу, незалежність та демократію. Тому з нагоди свята бажаю усім міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту і нових звершень на благо рідного міста і процвітаючої України.

 

Леонід Мисливець, Остерський міський голова