Фото без опису

20 серпня 2021 року відповідно до розпорядження міського голови відбулося пленарне засідання шостої сесії восьмого скликання Остерської міської ради під головуванням Леоніда МИСЛИВЦЯ.

Для розгляду на порядок денний виносились 53 питання.

Депутати проявили одностайність стосовно ухвалення переважної частини питань порядку денного.

В ході сесійного засідання було розглянуто низку бюджетних та майнових питань, затверджено тарифи на платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Остерська міська лікарня» Остерської міської ради. Також прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги.

Великий блок питань, які розглянули на сесії народні обранці, стосувався землеустрою та землекористування. Тривалі суперечки викликало питання щодо внесення змін в договори оренди землі та встановлення розміру орендної плати.

Також, жваве обговорення серед присутніх у сесійній залі викликав проєкт рішення про бюджет Остерської міської територіальної громади на 2021 рік та про внесення змін до рішень Остерської міської ради в частині підвищення посадових окладів. У результаті тривалого обговорення депутати все таки прийняли відповідні рішення.

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності

загально-господарського відділу Остерської міської ради