Сьогодні, 29 серпня, наша країна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українськиї воїнів.

На долю України випало немало випробувань, різним поколінням українців доводилось зі зброєю в руках відстоювати свободу та незалежність. Але саме сьогодні, як ніколи раніше, наш народ стикнувся з нелегким випробуванням - з випробуванням відданості та любові до Батьківщини. І саме зараз наші мужні воїни, пліч-о-пліч відстоюють територіальну цілісність нашої Батьківщини та право кожного українця на життя та свободу!

Завдяки їхній мужності та самовідданості, ми сьогодні спокійно живемо у своїх домівках, будуємо плани на майбутнє, працюємо під мирним небом.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну! Ми завжди пам'ятатимемо Українських воїнів, які за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України віддали найдорожче - своє життя. Пам’ятаємо і шануємо Героїв!

Леонід Мисливець, Остерський міський голова