В суботу, 04 вересня, на території Остерської громади в Парку природи «Беремицьке» пройшов щорічний екологічний фестиваль «Життя в стилі ЕКО».

На гостей фестивалю чекали різноманітні локації на будь який смак: екологічні цікавинки у сфері науки і техніки, екологічні вікторини та ігри, розваги, конкурси, спортивні змагання, народні ремесла, майстер-класи, екскурсія парком, ярмарок майстрів,фотовиставки.

З вітальним словом до присутніх звернувся Остерський міський голова Леонід МИСЛИВЕЦЬ та директор Благодійної організації «Благодійний фонд «Беремицьке Біосфера» Тетяна ФЕРЛЬОВСЬКА.

Відкрили концертну фестивальну програму артисти Остерського міського будинку культури. Також на фестивальній сцені виступили вихованці театру естради "Феєрія" та артисти театру ляльок імені Олександра Довженка. І, наостанок, порадували гостей яскравою концертною програмою артисти колективу концертних виконавців обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Ознайомився з роботою фестивалю і заступник голови Чернігівської ОДА Дмитро Іванов.

По завершенню концертної програми всі бажаючі могли скуштувати смачного куліша та корисного фіто-чаю.

Особливо яскраві враження, заряд гарного настрою та незабутні спогади отримали наймолодші гості фестивалю – діти з Гончарівської, Деснянської, Козелецької та Кіптівської ОТГ, які активно відвідували тематичні, творчі, пізнавально-розважальні і фізкультурно-спортивні локації фестивалю.

Захід пройшов на високому рівні та став яскравим пізнавальним дійством.