Фото без опису

Не секрет, що люди, які шукають роботу за сприяння служби зайнятості, не рідко потребують підвищення кваліфікації, перепідготовки, а то і здобуття нової професії, яка є потрібною на ринку праці. Такі послуги можна отримати в службі зайнятості пройшовши професійне навчання.

Зокрема однією з категорій клієнтів, яка потребує підвищення кваліфікації є сезонні працівники. Сезонні роботи – це роботи, які у зв’язку з певними природнокліматичними умовами не можуть виконуватися протягом повного року та не перевищують 6 місяців.

Завдяки співпраці Козелецької районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості з місцевими підприємствами та органами місцевого самоврядування, для операторів котелень та машиністів(кочегарів)котельні Козелецького району є можливість проведення курсів цільового призначення під гарантоване працевлаштування після навчання.

Так, у вересні 2021 року 53 оператора котельні та машиніста (кочегара) котельні  з числа безробітних отримали підвищення кваліфікації на базі «Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ» за навчальною програмою «Спеціальне навчання та перевірка знань для операторів котелень та машиністів (кочегарів) котелень».

Після закінчення навчання безробітні отримали посвідчення про підвищення кваліфікації та з початку опалювального сезону будуть працевлаштовані на підприємства, організації  та навчальні заклади Козелецького району.

За інформацією Козелецької районної філії

Чернігівського обласного центру зайнятості