Фото без опису

Раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти!

01 жовтня в Остерському міському будинку культури відбулося свято до Дня працівників освіти. На святі були присутні педагоги загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, ветерани педагогічної праці, які знаходяться на заслуженому відпочинку – всі ті, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. 

З теплими словами привітань та щирими побажаннями до освітян звернувся Остерський міський голова Леонід Мисливець – «Ми дуже цінуємо Вашу працю й зусилля, які Ви спрямовуєте на те, щоб поділитися своїми знаннями з молодшими поколіннями. Ви робите величезний вклад у розвиток суспільства, адже всі учні – це майбутні випускники, які завтра розбудовуватимуть нашу країну»,  та нагородив кращих у своїй професії педагогів подяками та почесними грамотами Остерської міської ради.

Також до привітань приєднався народний депутат України Борис Приходько, який зазначив, що бути педагогом — це покликання душі і від щирого серця подякував працівникам освіти за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Побажав всім міцного здоров’я, безхмарних днів, нових педагогічних звершень.

До поздоровлень приєднався і начальник Відділу освіти Остерської міської ради Сергій Стась, ще раз наголосивши, наскільки важливою та кропіткою є праця освітян та відзначив значимість ролі вчителя, що стає одним із найрідніших людей для будь-якого учня та залишає свій відбиток на формуванні його особистості

Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для вчителів та освітян. Після офіційної частини привітань та нагороджень, на гостей чекав святковий концерт за участю артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, який був організований за підтримки народного депутата України Бориса Приходька.

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності

загально-господарського відділу