У зв"язку з початком опалювального сезону, служба у справах дітей Остерської міської ради організувала та провела перевірку готовності сімей з дітьми до зимового періоду.

Перевірка проходила в 3 етапи: 13 жовтня, 19 жовтня, 02 листопада 2021 року. Для роботи були залучені працівники служби у справах дітей Остерської міської ради, соціальний педагог опорного закладу – Остерська гімназія, заступник директора з виховної роботи опорного закладу Остерська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ю.Збанацького, інспектора ювенальної превенції ЧРУП ГУНП в Чернігівській області.

Фото без описуФото без опису

В ході роботи було проінспектовано умови проживання 17 сімей, у яких виховуються 36 дітей. З них: діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, діти, які перебувають під опікою та діти, які виховуються в сім?ях, що знаходяться під посиленим контролем Служби.

Перевірено наявність в домогосподарствах запасу продуктів харчування, дров, дитячого теплого одягу та взуття. Особлива увага зверталася на технічний стан систем та приладів опалення, їх відповідність умовам безпечної експлуатації.

В результаті перевірок в 2-х сім"ях були виявлені порушення. Інспектором ювенальної превенції ЧРУП ГУНП в Чернігівській області на батьків складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.184 КУпАП.

Фото без опису

З батьками інших сімей проведено бесіди щодо дотримання техніки безпеки при користуванні електро- та газовими приладами, ведення здорового способу життя, раціонального використання коштів сімейного бюджету, надано інформаційні послуги та гуманітарну допомогу.

Служба у справах дітей Остерської міської ради наголошує, що у період опалювального сезону особливу увагу потрібно приділяти правилам безпеки при використанні та експлуатації електро- та газових приладів, а також пічного опалення.

Пам"ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної безпеки зможе зберегти ваше життя та життя ваших дітей! Бережіть себе!!!

 

P.S. Служба у справах дітей дякує за співпрацю інспектору ювенальної превенції ЧРУП ГУНП в Чернігівській області, соціальному педагогу опорного закладу – Остерська гімназія, заступнику директора з виховної роботи опорного закладу – Остерська ЗОШ І-ІІІ с. ім. Ю.Збанацького.

Окрему подяку хочемо висловити всім, хто відгукнувся на наше прохання щодо надання гуманітарної допомоги сім"ям з дітьми: працівникам Остерської міської ради, працівникам Остерського коледжу будівництва та дизайну, депутату Остерської міської ради Балуновій Тетяні Сергіївні та жителям Остерської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису