Фото без опису

Сьогодні, у центральному парку м.Остер біля пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи.

День Гідності та Свободи – це не просто державне свято, це історія боротьби за нашу ідентичність, волю і свободу, за наші права і погляди, це історія становлення українського народу як нації, оновленої та незалежної.

Звертаючись до всіх присутніх, секретар Остерської міської ради Тетяна Бардаченко подякувала всім, хто тоді і зараз відстоює право жити в самостійній і незалежній державі, жити з Україною в серці, не втрачаючи своєї гідності, національної свідомості та людських цінностей.

Андрій Мисливець, директор Остерського краєзнавчого музею,  нагадав присутнім, як усе починалось і тому ми не маємо права забути героїв і їх подвиг на благо українського народу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх, хто у ті криваві дні в ім’я народу, в ім’я нації здійснив громадянський подвиг, навіки ставши Героєм Небесної Сотні та поклали квіти до пам’ятного знаку.