Фото без опису

Сьогодні, 17 грудня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Остерської міської ради.

Користуючись нагодою, Остерський міський голова Леонід Мисливець, за дорученням Народного депутата України Бориса Приходька передав грамоту та орден Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» ветерану органів внутрішніх справ, депутату Козелецької районної ради (2006-2015рр.), члену виконавчого комітету Остерської міської ради Непочатих Олександру Васильовичу.

Фото без опису

Була висловлена щира подяка Олександру Васильовичу за вагомий особистий внесок у становлення та розвиток Остерської територіальної громади,  за постійну допомогу і підтримку в соціально-економічному розвитку громади.

Фото без опису

На порядок денний засідання було винесено та розглянуто 14 питань.

Основним було питання  про погодження проєкту Програми економічного і соціального розвитку Остерської міської ради на 2022 рік, в обговоренні якого активно брали участь члени виконкому.

Зокрема, міський голова Леонід МИСЛИВЕЦЬ детально  проаналізував  проведену роботу міською радою щодо підвищення життєвого рівня та соціального захисту населення громади, забезпечення належного функціонування об’єктів соціальної сфери, подальшого нарощування економічного потенціалу громади, проведену роботу з благоустрою населених пунктів громади, розвитку матеріально-технічної бази освітньої, культурної, медичної галузі та ін.

Фото без опису

Не менш важливими були питання щодо заходів, проведених службою у справах дітей міської ради щодо захисту прав, свобод і законних інтересів дітей.

На засіданні члени виконкому одноголосно підтримали рішення про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці м.Остер.

Також внесені зміни до рішення виконкому щодо затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через Центр адміністративних послуг.

Члени виконкому розглянули також блок питань, що стосувалися кошторисного розрахунку на грейдерування грунтових доріг Остерської міської ради, ремонту тротуарів, погодження розміщення об’єктів виїзної торгівлі та зовнішньої реклами та надання дозволу на видалення аварійних дерев.