Фото без опису

Стратегія розвитку громади є одним із ключових документів, що визначає стратегічне бачення громади та описує шляхи і засоби досягнення цілей. Громади, які мають стратегію – чітко знають, чого хочуть досягнути, де взяти ресурси та що для цього потрібно робити.

Програмою «U-LEAD з Європою» було оголошено конкурсний відбір громад щодо експертної підтримки з розробки Стратегії розвитку громади.

Наш громада отримала перемогу в конкурсному відборі територіальних громад для надання підтримки у розробці стратегій розвитку. Отже, ми отримаємо потужну підтримку від експертів з питань стратегічного планування міжнародної програми «U-LEAD з Європою».

Одним з перших етапів у цьому напрямі є формування робочої групи з розробки стратегії розвитку. Тому запрошуємо всіх бажаючих та небайдужих жителів громади інвестувати свій досвід, знання, фахові здібності та долучитись до розробки цього важливого для громади документу.

За більш детальною інформацією звертатись за телефоном 063-383-38-75 (Куран Ірина Миколаївна) або на електронну пошту  ikuran@ukr.net.