Фото без опису

З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Саме пам'ять про страшні події афганської війни збирає щороку в лютому воїнів-інтернаціоналістів нашої громади.

Не порушуючи традицій, так і було цьогоріч. Героїчний подвиг воїнів зібралися вшанувати урочисто в залі засідань Остерської міської ради за участі керівництва громади, воїнів-інтернаціоналістів та громадськості.

Із побажаннями добра і здоров’я, мирного неба звернулися до присутніх заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Куран та голова Остерської районної ради ветеранів Віталій Нікітін.

Чудовим подарунком для всіх присутніх став тематичний концерт у виконанні аматорів Остерського міського будинку культури та вихованців Остерського будинку творчості дітей та юнацтва.

В ході концертної програми на адресу афганців лунали щирі, теплі слова.

З гіркотою у душі й болем у серці хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто ціною свого життя залишився вірний військовій присязі та виконав свій громадянський обов’язок.

Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану! Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.