Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Вчора, 15 лютого, відбулось позачергове засідання сесії Чернігівської обласної ради. На сесії виступили голова обласної державної адміністрації В"чеслав Чаус, голова обласної ради Олена Дмитренко, начальник Управління Служби безпеки України в Чернігівській області Євген Нетужилов, начальник Головного управління Національної поліції  в Чернігівській області Володимир Нідзельський, військовослужбовці та інші посадові особи. Головна ідея виступів – закликати населення зберігати спокій!

Також, рішенням сесії обласної ради з обласного бюджету було додатково виділено 10 млн.грн. на територіальну оборону.

На сьогодні спокій – це головна зброя!

Всі підприємства, установи та організації працюють у звичному режимі. Немає потреби скуповувати сірники, свічки, продукти харчування.

Керівництво країни та прикордонної області роблять все можливе, щоб не допустити вторгнення. На всіх прикордонних  областях України у визначених районах тривають навчання. Навчання є плановим заходом у межах загальної інтенсивної програми підготовки військ. Не панікуємо: ситуація на кордоні контрольована. Військові проходять навчання по охороні інженерних споруд (зокрема мостів), щоб запобігти внутрішнім терактам, як це було із «замінуванням» закладів освіти міста Києва. Міська рада забезпечила військовослужбовців всім необхідним!

Як повідомлялось у ЗМІ, вчора була здійснена «хакерська» атака на банківські системи «Приватбанк», «Ощадбанк», саме тому ці банки тимчасово не працюють. Ніщо не загрожує вкладам громадян, які знаходяться на карткових рахунках.

Створено єдину інформаційну платформу «UA разом» для забезпечення щоденного інформування населення про реальний стан без пекової ситуації та проведення інформаційно-роз?яснювальної роботи.

Довіряйте виключно достовірним джерелам інформації!

Сьогодні, у День єднання, закликаю зберігати спокій та вірити в Україну!

Леонід Мисливець, Остерський міський голова