18 лютого у Будинку офіційних прийомів ВРУ відбулось нагородження лауреатів  Національного проєкту "Твої імена, Україно". Урочистий захід відкрили Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук та Заслужений юрист України, голова організаційної ради проєкту Марина Ставнійчук.

«Українець – це не тільки той, хто живе в Україні чи має національність. Це той, хто пов’язує себе з Україною. Той, хто щодня робить усе для того, щоби Україна ставала кращою та сильнішою. Той, хто є прикладом для наслідування та розбудови стабільності Української держави», – такими словами очільник українського парламенту Руслан Стефанчук відкрив урочистий захід. Голова Верховної Ради України висловив шану всім тим, хто щодня творить історію країни своєю працею та здобутками.

З рук Голови організаційної ради, Марини Ставнійчук, Остерський міський голова Леонід МИСЛИВЕЦЬ отримав "Орден Пошани" за вагомий особистий внесок у розбудову незалежної України та потрапив на сторінки офіційного видання "Твої імена, Україно".

«Щиро дякую організаторам Національного проєкту за високу відзнаку! Для мене велика честь - бути у числі людей, які творять історію сучасної України! Такі високі відзнаки додають сил працювати ще більше на благо рідної громади та України. Це не особиста нагорода - це визнання праці кожного жителя нашої громади! Ми працюємо не очікуючи нагород чи медалей, але коли бачать та відмічають - це підтвердження того, що добрі справи не проходять дарма» - зазначив Леонід МИСЛИВЕЦЬ.