Фото без опису

                                                                                         

 

                                                                           

                                                                Дорогі діти!Шановні батьки!

        У перший день літа Україна разом зі світовою спільнотою відзначає міжнародний День захисту дітей. Цьогоріч свято в наших дітей не таке, як завжди. Прикро, що сьогодні українські діти вчаться жити в умовах нової реальності. Підступна війна розділила життя дітей України та їх батьків на «до» і «після».
        Тож цього року головним месенджем Дня захисту дітей є нагадування суспільству, що немає нічого дорожчого і святішого за життя, здоров’я і безпеку наших доньок, синів, онуків!

        Діти України не повинні страждати від бойових дій, не мають бачити жахіття війни! Вони повинні жити в щасливій європейській країні й не знати, що таке жорстокість, біль та насильство. Тож усіма своїми діями ми, дорослі українці, повинні наближати перемогу над спільним ворогом, підтримувати наших героїв-захисників, заради миру в Україні, заради щасливого майбутнього найдорожчого що у нас є – дітей!
        Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради їхнього світлого, мирного життя, ми виховуємо достойних громадян, які неодмінно стануть гордістю нашої держави.

        У цей день хочу подякувати усім, хто опікується дитячими долями: батькам, вихователям, вчителям, усиновлювачам, опікунам, піклувальникам!
        Бажаю головного - мирного неба, а ще – добробуту і добра всім  родинам Остерської громади , усім нашим діткам – здоров'я і радості й люблячих батьків поруч! Зичу кожній дитині щасливого майбуття під мирним небом України!

              З повагою, міський голова        Мисливець Л.О.