Фото без опису

 

 

 

 

                                                                                              Шановні жителі !

         У велике свято – Вознесіння Господнє, бажаю віри, незгасимої надії в краще і чистої духовності. Нехай приклад Ісуса висвітлює ваш шлях, робить його істинно праведним і нагороджує любов'ю. Прагніть бути краще, чого б це не коштувало! У день Вознесіння Господнього від щирого серця бажаю щиро покаятися у всіх скоєних злочинах і гріхах, почати світлий і добрий шлях до блага і щастя душі, укрити своєю любов'ю близьких і рідних людей, щодня здійснювати великий подвиг, ніколи не втратити віри в Господа і надії на краще

         Вознесіння Господнє – одне з дванадцяти головних православних свят. Воно має велике значення для християн, адже встановлене на згадку про визначну євангельську подію – вознесіння Спасителя на Небеса. Воно показує нам, як людина у відповідності зі своєю природою і сутністю долає смерть і знаходить безсмертя душі.

       Вітаємо всіх віруючих з величним святом Вознесіння Господнього, бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, любові, миру та добра. Нехай у цей день прийде світло і радість, нехай віра в майбутній порятунок захистить вас від усіх негараздів і допоможе не втрачати надії навіть у найтемнішу годину.

                            З повагою, 

                            Міський голова                 Мисливець Л.О.