Фото без опису

         З турботою про найменших мешканців!

Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Тому зробити життя кращим маленьких мешканців нашої громади є важливим завданням на сьогодні.

Адже відпочинок на свіжому повітрі є корисним, захоплюючим, цікавим і пізнавальним для дітей різної вікової категорії.І одним з головних завдань безпечного проведення часу з дітьми на вулиці є комфортне облаштування ігрової зони.

  Наразі висловлюю подяку народному депутату  України – Борису Приходьку за те, що в такий не легкий час він переймається проблемами сьогодення в нашій громаді. Саме за його сприяння  в  Остерській  ОТГ з’явився  сучасний простір для відпочинку наших дітей у міському парку.

Територію вже облаштували, аби наймолодші мешканці та гості громади мали місце для дозвілля і відпочинку. Оскільки в громаді сучасних атракціонів практично нема, діти вже встигли оцінити і випробувати нові гойдалки, гірки та ігрові комплекси. Малюкам дуже подобається тут розважатись, відпочивати, веселитись і заводити нових друзів.