Фото без опису

 

 

 

В умовах дії правового режиму воєнного стану, з метою збереження персональних даних громадян, запобігання їх втраті, знищенню, спотворенню, недопущення випадків несанкціонованого доступу до таких даних, Державною міграційною службою України тимчасово призупинено роботу реєстрів територіальних громад, з надання адміністративних послуг з реєстрації місця проживання та зняття із зареєстрованого місця проживання.

Так, наказом Мінреінтеграції від 01.07.2022 № 143 затверджено оновлений перелік територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) станом на 29 червня 2022 року. Зокрема, до цього переліку включено п'ять територіальних громад Чернігівської області. Відтак робота в відомчій інформаційній системі "Реєстр територіальних громад" Державної міграційної служби України в Чернігівській області тимчасово призупинена.

Отже, надання адміністративних послуг з декларування/реєстрації місця проживання (перебування) осіб, зняття із задекларованого/ зареєстрованого місця проживання (перебування) осіб, зокрема, у ЦНАПі Козелецької селищної ради, наразі неможливо.

Про відновлення надання адміністративних послуг з реєстрації місця проживання, зняття із зареєстрованого місця проживання буде повідомлено додатково на офіційному вебсайті Козелецької селищної ради та на сторінці громади у мережі Facebook .

ЦНАП Козелецької селищної ради