ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІД НАЧАЛЬНИКА КОЗЕЛЕЦЬКОГО УПРАВЛІННЯ ГУ ДПСС!

   Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята. У ваших руках – складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини, – віддані своїй професії, для вас робота – це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна копітка праця.
     Ви охороняєте територію району від занесення збудників інфекційних хвороб тварин, проводите профілактику, ведете державний нагляд за якістю та безпекою продукції тваринного і рослинного походження. Свідченням цього є епізоотичне благополуччя району. Сподіваємось, що ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю краян.
      Бажаємо щастя та міцного здоров’я, радості й благополуччя, добробуту та достатку вашим сім’ям.

Від усього серця вітаю вас з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини! Щиро вдячний Вам за сумлінне виконання Ваших професійних обов’язків: забезпечення профілактики, діагностики та лікування сільськогосподарських тварин, гарантій якості та безпеки агропромислової продукції. Нехай благословенними будуть Ваші дороги, нехай завжди супроводжують успіхи, радують друзі, колеги, надихають нові справи, окриляє любов, зігріває родинне тепло! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю. Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!
        Бажаю Вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!

Начальник Козелецького управління ГУ ДПСС

                                                                                                                                                                                               в Чернігівській області Приходьон П. І.