Фото без опису

 

 

 

 

ДП «Козелецьрайагролісгосп» може взяти до розгляду заяви на безкоштовне надання дров ( до 8 м3) сім’ям військовослужбовців, які загинули під час участі в АТО/ООС та сім’ям військовослужбовців, які загинули під час безпосередньої участі  у заходах  для  забезпечення  оборони України у зв’язку з військовою  агресією Російської  Федерації  проти України.
Для сімей військовослужбовців, які на даний час мобілізовані, можлива реалізація дров за пільговою вартістю 250 грн./м3.
Забезпечення сімей загиблих та продаж відбуватиметься відповідно до черговості та наявності необхідного об’єму деревини. Доставка платна (або ж можна забирати самостійно). Порода деревини переважно сосна.

Подати заяву можна в Остерській міській раді (каб. 16).

До заяви додається копія паспорта (1,3,11 стор.), копія ідентифікаційного коду заявника та посвідчення військовослужбовця або довідка від командування якщо нема даного посвідчення.


Прийом заяв відбуватиметься до 15.09.2022 року. Згідно поданих заяв буде заплановано необхідний об’єм продукції з урахуванням можливостей підприємства.