День Гідності та Свободи

         Минуло 9 років, як народилася вона – Революція Майдану, Революція Гідності та Свободи. Майдан став випробуванням на цінність особистості, виміром людяності та гідності. Відзначення Дня Гідності та Свободи сьогодні відбувається в умовах війни.

            21 листопада з метою гідного вшанування пам’яті про події Революції Гідності та Свободи, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, з метою увічнення великої людської, громадянської,  національної відваги, сили духу і стійкості громадян  у міському парку біля пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО відбувся мітинг та покладання квітів за участю керівництва та виконавчих органів Остерської міської ради, представників установ та організацій, громадськості.

         В цей день ми схиляємо голови перед мужністю та патріотичним подвигом усіх, хто віддав своє життя за кращу долю України.

         Присутні вшанували пам’ять по загиблій на Майдані Небесній сотні та всіх солдатах і мирних жителях України, які  загинули під час теперішньої російської агресії, хвилиною мовчання.