24 листопада 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Остерської міської ради.

           На порядок денний було винесено та розглянуто 18 питань.

         Належне функціонування та утримання бюджетних установ на території Остерської територіальної громади у воєнний час, фінансова підтримка військових частин Збройних Сил України, розташованих на території громади мають суттєве значення. І тому з цією метою здебільшого відбувається фінансування ряду заходів та об’єктів.

         Тому, на засіданні виконавчого комітету були виділені додаткові кошти на утримання таких об’єктів та виділені кошторисні асигнування на реалізацію відповідних Програм.

         Розглянуті питання щодо виділення кошторисних асигнувань на закупівлю супутникової системи Starlink, на встановлення бетонної огорожі в КНП «Остерська міська лікарня», зупинок громадського транспорту в с.Євминка.

         Не менш важливими були питання щодо затвердження проектів фінансової підтримки Остерського ВУЖКГ на 2023-2025 роки та відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення.

         Службою у справах дітей підготовлені документи щодо затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

         З метою належного утримання місцевих доріг в зимовий період та своєчасної розчистки їх від снігу, рішенням виконкому було розподілено та закріплено відповідальних за стан доріг у населених пунктах громади.

         Одним із актуальних питань, в якому взяли участь у обговоренні більшість членів виконавчого комітету, було затвердження переліку вулиць та інших об’єктів топоніміки, що підлягають перейменуванню на території Остерської міської ради.