23 грудня 2022 року відбулося засідання дванадцятої сесії Остерської міської ради восьмого скликання, де першочергово були затверджені рішення виконавчого комітету, прийняті в міжсесійний період щодо фінансування ряду заходів та об’єктів з метою покращення матеріально-технічного забезпечення установ та організацій, покращення матеріального, економічного та побутового забезпечення жителів Остерської громади,  а також допомога нашим військовим.

        Було затверджено проєкт бюджету Остерської міської територіальної громади на 2023 рік, розглянуті питання передачі комунального майна, соціальних послуг, внесені зміни в перелік адміністративних послуг, в структуру апарату та виконавчого комітету міської ради, присвоєно  чергові ранги посадовим особам керівного складу.

         На розгляд депутатів винесено низку земельних питань: про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі та надання їх безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства та товарного сільськогосподарського виробництва; про зміну цільового призначення земельних ділянок; про передачу земельних ділянок безоплатно у власність та інші.

       Міський голова Леонід Мисливець висловив подяку депутатам міської ради, старостам старостинських округів і сіл, волонтерам, громадським організаціям, всім, хто допомагав і зараз допомагає нашим військовим, внутрішньо переміщеним особам, незахищеним верствам населення в цей складний військовий час.

       Леонід Олександрович відмітив, що закінчується складний для всіх нас рік,  але маємо велику надію в єдності, згуртованості, з оптимізмом і вірою в найкраще зустріти Новий рік, який принесе нам перемогу і мир. Бо ми віримо в ЗСУ. Все буде Україна!