З Новим роком 2023 - Картинки, листівки, привітання з Новим ...

Шановні жителі Остерської територіальної громади!

         2022 рік був надскладним та сповненим випробувань на міцність, людяність та єдність. І ми цей національний іспит склали на відмінно.

         Сьогодні нас хочуть позбавити свята, але наші мужні Збройні сили України позбавляють ворога життя. Нам вимикають електрику, але ми стаємо світлом одним для одного.

         Війна змусила нас відтермінувати частину планів, проте впевнений, що прийдешній рік стане роком нашої спільної Перемоги, після якої ми обов’язково усе відбудуємо та розбудуємо!

         Сьогодні за волю та незалежність України стоїть весь український народ – воїни, священнослужителі, волонтери, медики та енергетики… Кожен на своєму фронті робить неймовірні речі заради мирного майбуття, захоплюючи світ своєю мужністю та стійкістю.

         У цей святковий час бажаю, щоб розкидані по світу українські родини возз’єдналися, щоб усі захисники повернулись живими додому. Бажаю, щоб у 2023 році у кожній домівці панували злагода, любов і щастя.

         Зичу усім міцного здоров’я, втілення у життя добрих задумів, а головне – миру та процвітання  нашій громаді у вільній Україні!

         З Новим роком!        

Остерський міський голова                                        Леонід Мисливець