Відповідно до вимог Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” протягом січня - березня 2023 року буде проводитися приписка громадян України 2006 року народження до призовної дільниці Другого відділу  Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Приписка громадян до призовної дільниці проводиться у взаємодії з місцевою державною адміністрацією, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організація, закладами освіти.

Відповідно до чинного законодавства приписці до призовної дільниці підлягають усі допризовники, які проживають на території Козелецької селищної ради, Кіптівської, Деснянської та Остерської ОТГ крім осіб, що відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.

Для приписки до призовної дільниці громадяни України зобов’язані особисто прибути до Другого відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: смт. Козелець вул.Соборності 86/б.

 

Офіцер 2 відділу Чернігівського районного

територіального центру комплектування та

                соціальної підтримки капітан С.Сікорський