Розпочато прибирання!

Попри важкі часи для країни на території Остерської територіальної громади розпочато весняне генеральне прибирання. Задля забезпечення благоустрою нашої громади, закликаємо жителів долучатися до робіт : впорядковувати ділянки навколо домогосподарств, прибирати побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та відходи.

Нашим ключовим завданням є : прибирання території громади після зими та ліквідація аварійних дерев.

За останні два роки було прибрано дуже багато стихійних сміттєзвалищ, але, нажаль, жителі продовжують викидати сміття де їм заманеться.

Вже прибрано території : вздовж узбіччя по дорозі в напрямку с. Набільське, біля кладовища «Старогодка», вздовж узбіччя в напрямку с. Поліське та прибережна смуга о. Солонецьке.

   

   

В цьому році ми придбали нову техніку для вивозу сміття, тому прибирання стане швидшим та ефективнішим. Пропонуємо вам укладати договори на вивіз сміття з Остерським ВУЖКГ або з ТОВ «Еко-сервіс-Козелець».

Жителі громади можуть самостійно вивозити сміття на сміттєзвалище Остерського ВУЖКГ безкоштовно. Заїзд на сміттєзвалище по дорозі Остер – Пархимів через очисні споруди.

Заїзд на сміттєзвалище через с. Жуківщина буде закрито з 22 березня 2023 року.

Крім цього, з 10 по 30 квітня біля кладовищ м. Остер тимчасово будуть встановлені контейнери для сміття.

Вкотре звертаємось до вас, шановні жителі та гості громади, зберігайте чистоту!