Фото без опису
Державна організація ”РЕГІОНАЛЬНИЙ  ФОНД ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ПО ЧЕРНІГІВСЬКІЙ  ОБЛАСТІ” запрошує  підприємців Чернігівської області та представників ТГ на вебінар «Особливості законодавства під час розповсюдження продукції та надання послуг».

КОЛИ: 30 березня об 11:00

ДЕ: платформа Zoom

Посилання на захід:

https://us05web.zoom.us/j/84035837913?pwd=Y3pFdmFDZXRjTVNkaG5ueUt2ZCt0Zz09

Вебінар організований Регіональним Фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області.

 

Програма заходу:

Час виступу

Спікер

11:00 – 11:05

Відкриття заходу

Марія ФІНЮК  в. о. Генерального директора Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»

11:05 – 11:20

Інновації в законодавстві про державний ринковий нагляд. Угода АСАА

Юлія ПРОКОПЕНКО – заступник начальника Управління – начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

11:20 – 11:35

Особливості реклами лікарських засобів та зброї

Валентина ІГНАТЕНКО – головний спеціаліст сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового та пробірного законодавства Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

11:35 – 11:50

Актуальні питання у сфері житлово-комунального послуг у період військового стану

Андрій ШМАЙ – головний спеціаліст відділу контролю за регульованими цінами Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.