На минулому тижні голова Остерської територіальної громади МИСЛИВЕЦЬ Л. О. відвідав воїнів механізованої бригади сухопутних військ ЗСУ, на Сході нашої держави. Взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення першої річниці з дня її створення, та вшанував пам’ять загиблих воїнів, що звільняли місто Лиман. А також, зустрівся з командуванням та особовим складом бригади, які тримають оборону на найважчих напрямках, проявляють неабияку витримку та професіоналізм.

          Сила нашої громади – в людях.

Висловлюємо велику вдячність всім, хто долучився до збору коштів та за надану допомогу на підтримку ЗСУ : Благодійній організації « ПРО БОНО Україна», народному депутату Приходько Борису Вікторовичу, ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», Остерському коледжу будівництва та дизайну, громадським організаціям «Всесвіт.Н», «Довіра», Остерському міському будинку культури, Остерському ліцею № 2, Євминському ліцею та будинку культури, Крехаївській гімназії, Остерській міській раді. Завдяки ним було закуплено та передано все необхідне на даний час для наших захисників : солодощі, паски, енергетичні напої, цигарки, спідню білизну, медикаменти, тощо.  

          Зазначаємо, що за період повномасштабного вторгнення міська рада перерахувала більше 70 млн грн. на допомогу ЗСУ.

          Також голова ОТГ передав від острян слова вдячності , побажав сил, витримки, перемоги над ворогом та скорішого повернення додому.

          Разом – ми сила ! Все буде Україна!
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису