Визначено переможців 6-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, який тривав з 10 по 23 квітня 2023 року. Про це повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

Мікрогрант на старт або розвиток власного бізнесу отримають ще 11 мешканців області. Це переважно – чернігівці, по одному переможцю - з Прилук, Коропа та Куликівки. Зокрема, у Чернігові мають зявитися нова кавярня, СТО, розвиватиметься бізнес з виготовлення напівфабрикатів, морозива власного виробництва, надання будівельних та ремонтних послуг.

Загалом же у поточному році переможцями за цією програмою стали 58 наших земляків, які передбачають створити 131 робоче місце.   Сума фінансової підтримки їх бізнес-ідей склала понад 13,5 млн грн.

Нагадуємо, що подати заяву на отримання мікрогранту по будь-якій програмі урядового проєкту «єРобота» можна прямо зараз через портал Дія https://is.gd/KT7RoW

Більш детальна інформація про програму "Власна справа" за посиланням: https://is.gd/xBaklo

Також здійснюється прийом заяв з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх дружин/чоловіків, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Обовязковою умовою обох програм є створення нових робочих місць. Більше про грантову програму читайте тут: https://is.gd/jxqZ7j 

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv