Сьогодні на базі Остерського ліцею 1 відбулися захоплюючі змагання в рамках Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я - спортивна сім’я». Участь у цих змаганнях взяли чотири сім'ї, які продемонстрували свої спортивні навички та силу духу.

У цьому змаганні найкращою виявилася сім'я Майдуків, яка заслужено посіла перше місце. Вони продемонстрували вражаючу спортивну витривалість та командний дух, заробивши найбільшу кількість очок. Ця родина виявилася незламною в кожному етапі змагань і заслужено зайняла верхню сходинку п'єдесталу.

На другому місці розташувалася сім'я Жигарєвих, які також показали вражаючі результати і велику витривалість. Вони були справжніми борцями, ніколи не відступали і завжди давали все з себе. Жигарєви вразили глядачів своїм наполегливим підходом до змагань і заслужено отримали друге місце.

Третє місце зайняла сім'я Фірсових, яка також виявила високий рівень фізичної підготовки і спортивних навичок. Їх виступ був захоплюючим, і вони виявилися достойними призерами цього фестивалю. Фірсові продемонстрували велику силу волі та бажання перемогти.

Крім цих трьох сімей, також варто відзначити сім'ю Ясів, яка була відмінними учасниками змагань. Їхній виступ був запальним і емоційним, і хоч вони не потрапили до числа призерів, але вони заслуговують на велику похвалу за свої зусилля !