4 серпня, в річницю загибелі нашого воїна-захисника, полковника Збройних Сил України, учасника російсько-української війни, командира 66-ої окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго – Олега Валерійовича Дегтярьова відкрили меморіальну дошку.

В пам’ять про нашого Героя, на чотирнадцятій сесії Остерської міської ради восьмого скликання від 07 квітня 2023 року, депутати вирішили перейменувати вулицю  Малиновського в м.Остер на вулицю Олега Дегтярьова, а також вулицю Бондаренка В.А. (Одинця) на вулицю Героїв 66-ї бригади (рішення №127-14/VIII). Саме на перехресті цих двох вулиць і встановили меморіальну дошку.

Спільно з заступником командира бригади з морально-психологічного забезпечення 66-ої окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго, полковником Андрієм Юрійовичем Гайсинським погасили поштову марку, присвячену Олегу Дегтярьову.

Олег Валерійович завжди буде прикладом для майбутніх поколінь захисників України. Його життєвий шляхбезцінний внесок в незалежність нашої Батьківщини. Своє життя він присвятив підготовці та навчанню професійних військових, які обов’язково помстяться за його смерть.

Наш спільний обов’язоквіддати шану і увіковічнити пам’ять про наших полеглих героїв. Тих, хто поклав життя за свободу і незалежність України. Сьогодні ми виконуємо своє зобов’язання. Перед полеглими і перед живими…

Низько вклоняємося всім українським захисникам.

Слава Україні!

 

Міський голова                                                                               Леонід МИСЛИВЕЦЬ