2 серпня до Чернігова завітали представники благодійної організації «Благодійний фонд «Країна наших мрій». Метою візиту стала передача генераторів для потреб територіальних громад Чернігівщини та військових частин, які дислокуються на території області.

Поставки генераторів – це спільний проєкт зазначеної благодійної організації та партнерів зі Сполучених Штатів Америки, а самеУкраїнського конгресового комітету Америки.

БФ «Країна наших мрій» доправив до Чернігова 58 генераторів американського виробництва різної потужності, в тому числі 5 для потреб Остерської громади.

Отримані генератори будуть передані по 1 до ФАПів сіл Пархимів, Бірки, Крехаїв, 1 – до Євминської амбулаторії та 1 генератор до ФАПу та адмінбудівлі старостату (одне приміщення) с.Білики.

Висловлюю щиру подяку представникам благодійної організації «Благодійний фонд «Країна наших мрій» за надану гуманітарну допомогу. Дякую, що в такий не простий час не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто  потребує допомоги і всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету – перемогу над ворогом.

 

Міський голова                                                                                   Леонід МИСЛИВЕЦЬ