Сьогодні, 18.08.2023 року відбулася сімнадцята сесія восьмого скликання Остерської міської ради, на початку та завершенні якої традиційно лунав Державний гімн України. Зважаючи на реалії сьогодення, сесію проводили в укритті.

Загалом на розгляд депутатів було винесено 26 питань, пов'язаних з життєдіяльністю громади.

Одними з головних були питання кошторисних асигнувань. Депутати обговорили розподіл коштів та переглянули кошторисні призначення, зокрема звернули увагу на важливі сфери, які потребують додаткових інвестицій,  в тому числі, виділення додаткових коштів на реалізацію Програми фінансової підтримки військових частин Збройних сил України. Усвідомлюючи важливість даного питання, депутати проголосували за виділення 10 млн. 850 тис. грн. для забезпечення військових підрозділів необхідними ресурсами з метою сприяння їх ефективній роботі.

Також на сесії були прийняті рішення стосовно передачі та закріплення майна комунальної власності Остерської міської ради, про надання адресної одноразової  грошової допомоги, створення Одинцівського старостинського округу, про дострокове припинення повноважень депутата Остерської міської ради та ін.

У сьогоднішній сесії міської ради взяла участь Наталія ЛУГИНА – заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації – та висловила подяку за злагоджену роботу спільно з депутатським корпусом, а також побажала ефективної подальшої співпраці по досягненню розвитку громади та покращення якості життя її мешканців.

 

Міський голова                                                                             Леонід МИСЛИВЕЦЬ