Сьогодні, 29.09.2023 року відбулася вісімнадцята сесія восьмого скликання Остерської міської ради, на початку та завершенні якої традиційно лунав Державний гімн України. Зважаючи на реалії сьогодення, сесію проводили поза адміністративною будівлею міської ради на свіжому повітрі.

Загалом на розгляд депутатів було винесено 84 питання, пов'язані з життєдіяльністю громади.

Одними з головних були питання кошторисних асигнувань. Депутати обговорили питання реалізації заходів Програми Фінансової підтримки КНП «Остерська міська лікарня», затвердження Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військової частини, а також про співфінансування ремонту автомобільної дороги та внесення змін до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг комунальної власності населених пунктів Остерської міської територіальної громади на 2023-2024 роки. Додатково розглянули питання передбачення коштів на розробку проектно-кошторисної документації для укриттів Остерського ліцею N2, Остерського закладу дошкільної освіти "Оленка" та Крехаївської гімназії.

Також на сесії були прийняті рішення стосовно передачі майна комунальної власності Остерської міської ради, про надання адресної одноразової грошової допомоги, із земельних питань та ін.

Принагідно вручив Подяки міської ради волонтеру, депутату Балуновій Тетяні Сергіївні та волонтерам Балунову Павлу Миколайовичу і Балуновій Анні Олександрівні! Щиро дякую за добрі справи!

У сьогоднішній сесії міської ради також взяла участь Наталія ЛУГИНА – заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації.

 

 

Міський голова                                                                      Леонід МИСЛИВЕЦЬ