Сьогодні, прийняв участь у щорічній конференції педагогічних працівників «Освіта в умовах воєнного стану Остерської територіальної громади».

Обговорили важливі питання, а саме: фінансування галузі і пошук додаткових ресурсів, забезпечення якісного і безперебійного освітнього процесу в умовах війни, стан укриттів, безпека учнів та учителів, проєктна діяльність закладів освіти.

Принагідно, за активну громадянську позицію, патріотизм, волонтерську допомогу, за небайдужість та самовідданість людей, які від самого початку повномасштабного вторгнення російської федерації, допомагали як Збройним Силам України, так і всім, хто потребував такої допомоги, вручив подяки колективам Остерського закладу дошкільної освіти «Оленка», Остерського ліцею №1, Остерського ліцею №2, Євминського ліцею та Крехаївської гімназії.

На конференцію також завітав Народний депутат України Борис Приходько та вручив Грамоту Верховної Ради України вчителю української мови та літератури, зарубіжної літератури Остерського ліцею №2 Ірині Смовській.

Борис Вікторович подякував освітянам округу за те, що в умовах воєнного стану вони не збавляють темпи та продовжують працювати.

 

Міський голова                                                                               Леонід МИСЛИВЕЦЬ