10.11.2023 року відбулася дев’ятнадцята сесія восьмого скликання Остерської міської ради, на початку та завершенні якої традиційно лунав Державний гімн України.

Загалом на розгляд депутатів було винесено 72 питання, пов'язані з життєдіяльністю громади.

Одними з головних були питання кошторисних асигнувань. Депутати обговорили питання реалізації заходів Програми підтримки учасників бойових дій, військовослужбовців, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, членів Громадського формування «Добровільна народна дружина», які зареєстровані та проживають на території Остерської міської територіальної громади на 2023-2024 роки та Програми фінансової підтримки органів державної влади Чернігівського району на 2023 рік.

Депутати ухвалили рішення призначити старосту Одинцівського старостинського округу – Непочатих Олександра Олександровича. Вітаємо з призначенням! Сподіваємося на плідну співпрацю та бажаємо сил і натхнення на новій посаді.

Також на сесії були прийняті рішення стосовно передачі комунального майна в господарське відання, про надання адресної одноразової грошової допомоги, із земельних питань та ін.

 

Міський голова                                                                                 Леонід МИСЛИВЕЦЬ