На виконання вимог статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Другим відділом Чернігівського РТЦК та СП буде проводитись приписка юнаків 2007 року народження.
     Відповідно до розпорядчих документів із 02 січня по 31 березня 2024 року буде проводитись приписка до призовної дільниці Другого відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки юнаків 2007 року народження, які зареєстровані та проживають на території Козелецької, Кіптівської, Остерської, та Деснянської ОТГ.
           Для приписки повинні з’явитися усі юнаки вищезазначеної категорії, які народилися з 01 січня по 31 грудня 2007 року, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше до призовних дільниць районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на території України.
Отримати перелік необхідних документів для підготовки та проходження приписки до приписної дільниці та оформити особові справи, можна звернутись до працівників громад (старостатів) відповідальних за ведення військового обліку.