Інформуємо Вас, що на території України створена громадська спілка «Пожежні-рятувальники України» (далі – Спілка). Головною метою створення Спілки є організація добровільної пожежної охорони в Україні, задоволення суспільних потреб, інтересів членів Спілки у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, об’єднання юридичних та фізичних осіб, які займаються роботою, що пов’язана з рятуванням людей та ліквідацією будь-яких надзвичайних ситуацій та подій.

  Перевагами членства у Спілці є можливість захисту прав та законних інтересів членів Спілки в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, можливість отримання соціально-правової допомоги у врегулюванні трудових і побутових питань, забезпечення членів Спілки технікою, обладнанням, спеціальним одягом та іншим майном за рахунок співпраці Спілки з міжнародними донорськими організаціями та благодійними фондами, можливість носіння форменого одягу та знаків розрізнення встановленого зразка, а також отримання посвідчення члена Спілки.

  Доклавши спільних зусиль, ми зможемо забезпечити надійний захист майна, а що найголовніше – здоров’я і життя людей від пожеж, аварій та надзвичайних ситуацій на території Чернігівського району.

  Заяви для прийняття до членства Спілки просимо надавати на електронну адресу: chern_city@cn.dsns.gov.ua.

Шаблон заяви