До уваги жителів Остерської міської  територіальної громади!

Остерська міська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,50 га, в межах м. Остер на розі вулиць Б.Хмельницького та Революції на території Остерської міської ради Чернігівського району Чернігівської області, з метою визначення планувальної організації території для будівництва багатоквартирного житлового будинку та можливості розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», розробленої ПП фірма «Майстерня архітектора Травки В.А.» м. Чернігів, відповідно до рішення 13 сесії Остерської міської ради 8 скликання від 10.02.2023 року №11-13/VІІІ.

 Замовник детального плану території – Остерська міська рада.

 Розробник проекту вказаної містобудівної документації ПП фірма  «Майстерня архітектора Травки В.А.» (головний архітектор проекту Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 002896).

З текстовою, графічною частинами проекту до містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 години у відділі містобудування, архітектури, земельних відносин та благоустрою Остерської міської ради за адресою: 17044, Чернігівська обл. Чернігівський р-н., м. Остер,  вул. Незалежності, 21.                 

Строк ознайомлення з зазначеним проектом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту виходу публікації в засобах масової інформації, а також на офіційному веб-сайті Остерської міської ради. Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауваженьoster-rada@ukr.net.

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та благоустрою Остерської міської ради Рак Світлана Віталіївна.

Строк подання зауважень та пропозицій: до 09.02.2024 року.

Безпосереднє обговорення відбудеться 12.02.2024 року об «11.00» годині за адресою: 17044, Чернігівська обл. Чернігівський р-н., м. Остер,  вул. Незалежності, 21.