12.02.2024 року об 11.00 год. за адресою: Чернігівська область, місто Остер, вулиця Незалежності, 21, в форматі відеоконференції на платформі Google Meet, відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,50 га, в межах м. Остер на розі вулиць Б.Хмельницького та Революції на території Остерської міської ради Чернігівського району Чернігівської області, з метою визначення планувальної організації території для будівництва багатоквартирного житлового будинку та можливості розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності».

Розробник проекту ПП фірма «Майстерня архітектора Травки В.А.». Головний архітектор проекту Травка-Бабенко Ю.В., презентувала присутнім текстову та графічну частини проекту.

У результаті проведення громадських слухань, вирішено погодити наданий на обговорення проект ДПТ з урахування пропозицій та зауважень громадськості та подати на розгляд архітектурно-містобудівної ради при обласному управлінні архітектури відповідно до вимог чинного законодавства, де профільні спеціалісти його досконало перевірять та нададуть свої рекомендації до його подальшого затвердження.

 

Відділ містобудування, архітектури,

земельних відносин та благоустрою