22.03.2024 року відбулася двадцять третя сесія восьмого скликання Остерської міської ради, на початку та завершенні якої традиційно лунав Державний гімн України.

Загалом на розгляд депутатів було винесено 113 питань, пов'язаних з життєдіяльністю громади.

• Одними з перших заслухали звіт міського голови (детальніше можна ознайомитися за посиланням https://osterska-gromada.gov.ua/zvit-osterskogo-miskogo-golovi-leonida-mislivcya-pro-provedenu-robotu-za-2023-rik-12-35-18-20-02-2024/), звіт про виконання бюджету Остерської міської територіальної громади за 2023 рік та розглянули питання використання коштів резервного фонду бюджету Остерської міської територіальної громади за 2023 рік.

• Депутати прийняли рішення щодо внесення змін до Програми підтримки учасників бойових дій, військовослужбовців, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, членів Громадського формування «Добровільна народна дружина», які зареєстровані на території Остерської міської територіальної громади на 2023-2024 роки» та щодо відшкодування витрат на поховання учасників бойових дій.

• Затверджено Програму «Поліцейський офіцер громади» Остерської міської ради на 2024-2025 роки.

• Одноголосно було ухвалено рішення про створення медичного пункту тимчасового базування с. Євминка, про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади.

• Розглянуто ряд питань кошторисних асигнувань, про   надання    адресної одноразової  грошової допомоги, земельні питання та інші.