Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади.

Цього тижня відбулось чергове засідання робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Остерської територіальної громади. На зустрічі було зазначено про завершення періоду збору пропозицій від громадськості. При цьому було зазначено про високу активність мешканців громади з надання пропозицій: близько 50 пропозицій надано в електронному вигляді через гугл-форму, понад 100 в електронному вигляді через геопортал, близько 30 надано в паперовому вигляді. Найбільше пропозицій надано щодо туризму та рекреації, також багато пропозицій щодо виробництва, озеленення та житлового будівництва.

Обговорено процес підготовки до стратегічної сесії, що відбудеться  22.06.24 р., та організацію її проведення. Результати напрацювань у ході Стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. Ця публікація відображає думку її авторів та не обов’язково є офіційною точкою зору USAID чи Уряду США.