35- ті роковини аварії на ЧАЕС

35- ті роковини аварії на ЧАЕС

                        Сьогодні, 26 квітня, минає 35 років, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа всесвітнього маштабу, яка є найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічними збитками. Відлуння цієї трагедії відчувається і зараз, а значить, ми маємо гідно вшановувати тих, хто поклав своє життя або віддав своє здоров`я за наше мирне і світле майбутнє, щоб ми могли сьогодні  спокійно жити  і працювати  заради  наших дітей і онуків!

"Чернігівгаз" починає інвентаризацію показників газових лічильників

"Чернігівгаз" починає інвентаризацію показників газових лічильників

                       На початку квітня багато користувачів онлайн-сервісів зіткнулися зі складнощами при передачі показників лічильників газу. Чому так сталося? Холодна і затяжна зима призвела до різкого зростання споживання газу, а ринкові умови - до різкого стрибка цін в цей же період. Це змусило багато домогосподарств шукати можливості для зниження фінансового навантаження на сімейні бюджети.

Онлайн-нарада для керівників сільськогосподарських підприємств

Онлайн-нарада для керівників сільськогосподарських підприємств

                 23 квітня поточного року о 14.00 годині на виконання рішення Комітету з питань екологічної політики та природокористування Верховної Ради України від 7 квітня 2021 року № 75/3 «Про лист народного депутата України Овчинникової Ю.Ю.» під  головуванням заступника голови Чернігівської обласної адміністрації Олександра Савченка відбудеться онлайн-нарада з питань застосування пестицидів та агрохімікатів під час проведення польових робіт сільгоспвиробниками області. Прошу прийняти участь  керівників сільськогосподарських підприємств.